عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

ابراز نگرانی آمریکا از رزمایش‌های چین در اطراف تایوان

ابراز نگرانی آمریکا از رزمایش‌های چین در اطراف تایوان سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به رزمایش‌های اخیر چین در نزدیکی تایوان، گفت که واشنگتن و متحدانش در منطقه به همکاری و هماهنگی درباره این رزمایش‌ها ادامه می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می‌گوید که این کشور درباره رزمایش‌های اخیر چین در نزدیکی تایوان، با متحدان و شرکای منطقه‌ای واشنگتن به هماهنگی و همکاری ادامه می‌دهد.

 

میلر گفت: آمریکا درباره رزمایش‌های نظامی مشترک ارتش آزادی‌بخش خلق(چین) در تنگه و حوالی تایوان، به طور جدی نگران است. واکنش ارتش چین با اقدامات تحریک‌آمیز نظامی به یک سخنرانی معمول سالانه، غیرضروری است و به خطر تشدید تنش را به همراه دارد.

 

وی افزود: از ارتش چین می‌خواهیم که با خویشتنداری رفتار و از هرگونه اقدام دیگری که ممکن است صلح و ثبات در تنگه تایوان و منطقه را تحت‌الشعاع قرار دهد، خودداری کند. همچنان به رصد فعالیت‌های ارتش چین ادامه می‌دهیم و با متحدان و شرکا درباره نگرانی‌های مشترک‌ همکاری خواهیم کرد.

 

دیپلمات آمریکایی همچنین مدعی شد: آمریکا با تبعیت از قانون روابط تایوان، سه بیانیه مشترک و «۶ تضمین»، همچنان به سیاست دیرباز «چین واحد» پایبند است.

 

دفتر مطبوعاتی وزارت دفاع چین امروز اعلام کرد که ارتش آزادی‌بخش خلق، رزمایش‌های نظامی «شمشیر مشترک ۲۰۲۴بی» را در نزدیکی تایوان آغاز کرده است.

 

لای چینگ‌ته(ویلیام لای) رئیس جزیره تایوان دهم اکتبر گفت که تلاش تایپه برای حفظ شرایط جاری در تنگه تایوان تغییر نمی‌کند و این جزیره از «حاکمیت ملی» خود دفاع خواهد کرد!

 

مائو نینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به این اظهارات، تاکید کرد که «تایوان هرگز کشور نبوده و نخواهد بود و به هیچ‌وجه هیچ نوع حاکمیتی ندارد.»

 

تایوان ۲۰ ماه مه مراسم تحلیف رئیس جدید این جزیره را برگزار کرد. فرماندهی جبهه شرقی ارتش چین سه روز بعد، رزمایش «شمشیر مشترک ۲۰۲۴-اِی» را در حوالی تایوان و همچنین نزدیک جزایر «کین‌من»، «ووکیو» و «دونگین» آغاز کرد.

 

تایوان از سال ۱۹۴۹ به طور خودمختار ادامه می‌شود. با این حال، پکن با اشاره به اینکه تایوان بخشی از قلمروی چین است، بارها تاکید کرده که از توسل به گزینه نظامی برای الحاق این جزیره چشم‌پوشی نخواهد کرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار